LUCIA

by Friday, December 16, 2016

15355557_1786511031589964_6079701040482608716_n

foto: Felicia Margineanu

För några dagar sedan fick jag förfrågan att vara med i en kampanj med ohsnapsweden och iamproud.se där målet var att vi skulle bryta den ideala bilden av hur en Lucia ska se ut. Där delar jag med mig av min historia kringa lucia och att jag som liten inte vågade ställa upp för att blir vald. En lucia kan inte vara svart – vilket var något jag tyckte då. Men när jag stod där och fick den här kronan på mitt huvud så kände jag mig som en lucia och vilken mäktig känsla de var. Tänk om jag bara fick uppleva den känslan när jag var yngre.
Men tänk också om jag som lite då fick veta vad som skulle hända idag. Att jag skulle få göra en kampanj som bl.a blivit  hyllad av Expressen. 

När vi startade kampanjs trodde nog ingen att det skulle bli en stark respons. Många fina kommentarer har vi alla modeller fått tagit del av vilket är så sjukt fint. Jag må vara helt off och inte alls så aktiv men nästa år kommer de bli en förvandling. Så taggad på årsskifte så att de bara kan berättas!! Aja nu vänta chillmode fram tills fixmode.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *