UPDATE

by Monday, November 28, 2016

picmonkey-collage-2

Om jag kunde bojkotta min iphone i syfte till att använda min kamera istället så kanske de skulle bli ett bra resultat. I helgen jobbade jag sisådär varje dag men trots det så valde livet att hänga med mig. Fantastiska MAI hade sin spelning aka release och W O W jag blir bara mer och mer imponerad. Så grym! Väntar efter att hon släpper sina låtar så ni också får ta del av det. Roligaste ever – hade kameran  med mig men minneskortet låg hemma. Aldrig älskat de moment lika mycket..!
Hursomhaver, efteråt invigde vi julen och hade vår första premiär för glögg. Imorgon ska jag få lektion i att göra en perfekt latte. Vem vet, nu kanske vi slipper alla dessa fusklappar. Klapp på axeln eller något.
Nu väntas sömn. Jag lovar om veckan blir som den ska så blir dessa inlägg lite roliga. Tålamod kompisar!

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *