HJÄRTA ER

by Friday, September 16, 2016

picmonkey-collage-3

För lite mer än ett år sedan så valde jag att gå på Liljeholmens folkhögskola. Inte kunde jag ha trott att ett år på internat med ett flertal andra människor skulle bli så betydelsefullt. Vi valde att lägga ner vår tid och energi på bibelskola vilket då för mig var väldigt konstigt och ”nytt”.  Men ack så skönt det var att få vara på ett ställe där jag kunde få ställa frågor och funderingar utan att bli dömd. Om mindre än några veckor ses vi igen och de kommer bli så blandade känslor att se andra sitta i vårt klassrum, att se andra göra det vi gjorde och veta att man aldrig kommer få den möjligheten tillbaka. Men tänk hur viktig den platsen kommer bli. Jag lyckades hålla en föreläsning, skriva en egen låt, lära känna nya människor och viktigast av allt växa mer.  Oj vad jag vill att deras år ska bli hälften så bra som vår om inte mer.

En person som jag lärde känna under min tid på Liljas var Anna Popek. Under årets gång skrev hon en av mina favoritlåtar (som jag väntar på ska komma till Spotify) som handlar om flyktingkrisen och människor som tvingas fly. Texten , innebörden och känslan är så äkta! Ni bara måste lyssna.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *